31 Temmuz 2013 Çarşamba

Arap Kızı Kremi ile Cilt Lekelerinden Kurtulun

arap kızı kremi Akne, cilt problemlerinin en başında gelir. Ciltte yeni çıkan akneler hem sinir bozucu olur hemde görüntünüzü bozar. Arap Kızı Kremi, özellikle vitamin A, E ve F bu ideal, dengeli ve parlak bir cilt bakımı için kullanılan rağmen zengin vitamin içeriği nedeniyle cilt gençleştirici özellikleri, tanınır, bunu mücadele yardımcı olabilir nasıl şaşıracaksınız akne. Aşağıdaki paragraflar bu doğal maddenin yararları ve iyileştirici özellikleri ışık tutmak.
İlk olarak, tam olarak Arap Kızı Kremine olduğunu görelim. Aslında Shea ağacı, yani Mangifolia ağaç, Afrika Savannahs bir yerli fındık elde edilen yağlı bir maddedir. Bu yüzyıllar boyunca Afrika'da popüler bir cilt bakımı madde olmuştur ve şimdi kozmetik ürünleri yolunda yaptı.
Ne Arap Kızı Kremi sağlığını veren özellikleri ve nasıl önlemek ve akne tedavisi nedir? Yukarıda dedi, büyü gibi çalışır onun vitamini içeriği - nemlendirir, cildinizin kolajen üretimini artırır ve erken yaşlanmayı önler. Onun sinnamik asit güneşten cildinizi korur iken, hücre yenilenmesini artırmak bitkisel yağlar vardır. Malzemeler nemlendirici ve ona iyileştirici etkileri vermek denir. Bu akne sorunun kök ele anti-bakteriyel ve anti-inflamatuar özellikleri, cildinizi yani bakteri büyüme ve inflamasyon vardır.
Arap Kızı Kremi düzenli kullanımı cildinizin elastikiyetini artırmaya ve hatta gözlerinin altında ince çizgilerin ve kırışıklıkların iyileşir. Bu merak ürün aynı zamanda çatlakları, yara izleri, döküntü ve yaralar önler ve iyileştirir. Ayrıca sivilce lekeleri ve bir ölçüde egzama gibi davranır cilt hastalıkları en aza indirir. Bu da çatlamış dudaklar ve koşulları kaba saç davranır.
Tüm bu bilgileri Arap Kızı Kremi nasıl kullanılacağı hakkında merak çıra mı? Önce temizleyici, derin bir temizlik etkisi veren özel bir salisilik asit temizleyici ile yüzünüzü yıkayın. Fikir nedeniyle bloke gözenekleri tıkanıklığı ortadan kaldırmak ve iyi batırılmış almak için Arap Kızı Kremi sağlamaktır. Daha sonra, küçük bir sünger kullanarak Arap Kızı Kremi bir kat uygulayın. Parmaklarınızı kullanmaktan kaçının, ellerinizi yağ ve bakteriler gibi breakouts ağırlaştırmak için yüzünüze taşıyabilirsiniz. Yaklaşık 8 saat boyunca rahatsız edilmeden uygulama bırakın - bu gecede bırakmak en iyisidir. Daha sonra, bir temizleyici kullanarak yıkayın. Bir görünür fark emin olabilirsiniz. Üç kez bir hafta tedavi tekrarlayın.
arap kızı kremi sipariş

Ayrıca akne tedavisi geliştirmek için uçucu yağlar ile zenginleştirebilirsiniz. Lavanta yağı 15 damla ve 2 oz limon yağı 10 damla ekleyin. Arap Kızı Kremi Etkisi ve sadece püre bunun. Ya da erime buhar üzerine, bu, biraz serin uçucu yağlar ve karışımı eklemek için izin. Temiz bir kavanoza karışımı aktarın ve aşağı soğumaya bırakın.
Akne genellikle cildimizin hassas yapar gibi, bu akne tedavisi için bir Arap Kızı Kremi tedavi başlamadan önce bir dermatolog danışmanız tavsiye edilir. Rafine edilmemiş Arap Kızı Kremi rafine çok kendi vitamin ve besin kaybetmesine neden olarak akne tedavisi için tercih edilir.

0 yorum:

Yorum Gönder