7 Haziran 2012 Perşembe

Bazal Metabolizma ve Lida Kapsül


Bazal metabolizmanız düşmüş” tuzağı kadar sık duymaya başladığımız “sizde hipoglisemi var” sözcüklerinden kuşku duymak için yeterli sebebimiz var. Diyetçiler bedenin tüm fizyolojik işlevlerini patolojiye çevirmekte çok hünerliler. Kafanıza yerleşmiş “acaba mı?” sorusuna gerçek bir yanıt bulmanın yolu ise çok basit. (Diyetçi olmayan) Aile hekiminize veya güvendiğiniz (diyetçi olmayan) bir dahiliyeciye, endokrin uzmanına kuşkularınızı açarsınız. Hekiminiz kan şekerinizi düzenleyen mekanizmalarda patoloji düşündürecek kriterler olup olmadığını değerlendirir, gerekli görürse tahlillere başvurur, sonuçları değerlendirir ve size bildirir. Dünyanın her yerinde hekimler, böyle çalışır, hastalarına böyle şifa vermeye uğraşırlar.Kan şekerinin düşmesinin diyabetle yakından ilişkisi vardır.Diyabet hastalarının Lida form hapıkullanmaları tehlikelidir.
Bu evrede, hedefiniz acıkmaya uymak değil, harcamalarınızla, yedikleriniz arasındaki ilk bağlantıyı tekrar kurmak… bedeninizin size enerji gereksinimi olduğunu haber verebilmesine fırsat tanımaktı. Kimileriniz hızlı, kimileriniz daha yavaş bu ilk hedefinize ulaştınız (ki devam etmek istiyorsunuz). Gerektiği kadar! Yani, acıkmayı gerçekten öğrenmiş olduğunuza… başka bir şeyle karıştırmayacağına siz emin olacak, bir sonraki adıma geçmek için kararı siz vereceksiniz. Hadi, bizden biraz cesaretlendirme: en hızlı öğrenenler birkaç gün içinde takip eden aşamaya geçmeyi kararlaştırdılar!Bu aşamada Lida desteği almak gayet mantıklı bir yoldur.
Bazılarınız için, frene basmak durumunda kalırsak… bizi hoş görün! İkinci adımda ilerleyebilmenizin temel dayanağı yeniden tanıyabilir hale gelmek için uğraşıp didindiğiniz “acıkma sinyali” olacak. Emin değilseniz, ya da acelecilikle “haydi hop… ikinci adıma zıplayıvereyim” tasarlamalarında iseniz uyarıda bulunmak zorundayız.Eğer tanımadığınız, tanımlayamadığmız, gelip gelmedi j ğini bilemediğiniz, sizin için şimdilik uzak bir ülkenin ilk j defa duyduğunuz dilinden daha fazla bir anlam, ifade etmeyen bir “acıkma sinyali” ile yola devam etmek niyetindeyseniz, “yapmayın! başa veya biraz geriye dönün… adımızı sağlam basın” deriz.Zorluklar olmadı değil. Bazen yıllardır doğru diye kabul ettikleriniz frenledi sizi… cesaret gösterdiniz, üzerine gittiniz… kuşkularınızı, çevrenizde yaptığınız gözlemleri akıl süzgeçlerinizden geçirerek dağıttınız.Bazen de, çevrenizdekiler sizin için geride kalmaya başlayan “öğrenilmiş inanışları” ile sizi yargıladılar, etki etmeye çalıştılar… böyle yersen… bu saatte yersen… gibi cümlelerle sizi tekrar “doğru diyet yoluna” çekmeye çalıştılar… Direndiniz… kâh sabırla ne yapmakta, nasıl yapmakta olduğunuzu anlattınız… kâh canınızı sıktılar, “aman ne halleri varsa…” deyiverdiniz.Fakat sonuçlarını alabildiniz mi?Eğer daha etkili ve hızlı bir sonuç arıyorsanız Lida kapsül kullanmayı denemelisiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder