7 Haziran 2012 Perşembe

Diyete Bağlı Kalamayanlara Lida


Herhangi bir kişiye kaydettiğiniz aşamaları belirteceğinizi bilmek programa bağlı kalmanızı sağlar. Bu Lida diyet programının son derece önemli bir unsurudur.. Danışmanlığını yaptığımız kişiler sık sık “Size söylemem gerektiğini bildiğim için fazla yemedim” demişlerdir. Diyet danışmanınıza gösterdiğiniz aşamaları rapor edeceğinizi düşünürseniz kendinizi hizada tutmak çok daha kolay olur. Kesinlikle dürüst davrandığınızdan emin olun!Herhangi bir kişiye kaydettiğiniz aşamaları belirteceğinizi bilmek programa bağlı kalmanızı sağlar.Direnme gücünüzün zayıfladığı zamanlarda diyet danışmanın omuzunuzun üstünden baktığını hayal edin. Yeme programınızdan sapma eğilimi gösterdiğinizde kendi kendinize “Diyet danışmanım böyle bir durumda bana ne derdi?” diye düşünün. Bu şekilde davranmak ve zayıflama ilacı Lida kullanmak programınıza bağlı kalmanızı sağlar.
Kimin diyet danışmanlığınızı yapmasını istediğinizi şimdi düşünün ve bu kişiyle temas kurun. Programın bu aşamasındaki ödevlerinizi yapmak için diyet danışmanına gereksinim duymazsınız. Hatta diyetinizin ilk birkaç haftasında, yani motivasyonunuzun en üst düzeyde olduğu dönemde de o kişiye gereksiniminiz yoktur. Ancak belli bir aşamada diyet danışmanına gereksiniminiz olacak. Diyet danışmanını şimdiden ayarlamak çok önemlidir, çünkü diyet yapan kişinin en çok gereksinim duyduğu Lida kapsül,zorlukla karşılaştığında ya da cesareti kırıldığında bu kişiyi diyete ve zayıflamaya olan inancını tekrar kazandırdığını gördük.
Aileniz ya da arkadaşlarınızdan bir liste oluşturun. Bu kişinin kendisinin de daha önce diyet yapmış olması gerekmiyor. Olumlu, sorun çözmede becerikli ve gerçekten destek olabilecek, motivasyon sağlayacak ve sizinle gurur duyan biri olması yeterlidir.Bu programa bir aile bireyi ya da arkadaşınızla başlamayı düşünün. Bazı kişiler diyet danışmanı olarak kendisi dekilo vermek isteyen bir arkadaş ya da aile bireyini seçerler. Böylece birbirlerinin diyet danışmanı ve destekleyicisi olabilirler.Diyet danışmanınızdan yararlı olmayan düşüncelerinizi tanıması, karşı gelmesi ve pratik çözüm önermesini istersiniz. Bu kişi size moral verdiği ve motivasyon sağladığı kadar, programda ilerlemenizi de istemeli.

0 yorum:

Yorum Gönder