7 Haziran 2012 Perşembe

Lida Kapsül Daha İnce Basenler için…


Her kadın ince bacakları olsun ister. Zaten güzel bacakları olan kadınlar, bacaklarının daha iyi görünmesini isterler. Erkekler daha çok kadınların üst kısmına odaklanırken, bayanlar ise bacaklarıyla daha ilgilidirler. İnce uzun ve kasları şekilli olan bacaklar en iyi görünenlerdir.Daha iyi görünümlü bacaklar için tek yapmanız gereken Lida bölgesel zayıflama hapıkullanmaktır.
İnce bacaklar için püf noktalar:
Ağırlı kaldırma egzersizleri normal egzersizlerinizin dışında olmalıdır. Çoğu kadın ağırlık çalışmaktan korkar, fakat sıkı ve şekilli bacaklar için ağırlık egzersizleri ve Lida kapsül çok önemlidir. Hepsinden önce ağırlık kaldırmak veya güç çalışmak ya da nasıl adlandırıyorsanız, metabolizmanızı hızlandıracak bacaklarınızın da içinde olduğu her bölgenizdeki yağlarınızı yakılmasına yardımcı olacaktır.Bacaklarınızdaki kas grubu vücudunuzdakilerin en büyüğüdür, bu nedenle hafif ağırlıklarla defalarca tekrarlayarak çalışmak çok faydalı olmayacaktır. Ağır ağırlıklarla yavaş tekrarlar bacak kaslarınızın şekillenmesiiçin daha faydalıdır. Aerobik egzersizleri metabolizmanızın hızlanması açısından çok büyük farklılık yaratmaz.
Vücudunuz siz kalori yaktıkça yakacak daha çok kalori isteyen bir fırın gibidir. Yani; ne kadar çok kalori yakarsanız, o kadar çok yağ kaybedersiniz.Az miktarda ancak sık sık yemenin Lida diyetleri açısından ne kadar önemli olduğunu daha önce defalarca duymuşsunuzdur. Her bir öğünde 300 kalori alacak şekilde günde 5-6 öğün yapmalısınız. Yemekleriniz mümkün olduğunca katkı maddesi içermeyen, doğal besinlerden oluşsun. Bu şekilde yemek yemeniz sadece size enerji vermez, ayrıca metabolizmanızın hızlanmasına da olanak verir.En iyi sonuç için her öğünde 20-30 gram protein almak çok önemlidir. Protein için tavuk, balık ve yağsız et tercih edin. Izgarada yapılmış olarak tüketmek oldukça önemlidir. Her kadın ince bacakları olsun ister. Zaten güzel bacakları olan kadınlar, bacaklarının daha iyi görünmesini isterler. Erkekler daha çok kadınların üst kısmına odaklanırken, bayanlar ise bacaklarıyla daha ilgilidirler. İnce uzun ve kasları şekilli olan bacaklar en iyi görünenlerdir.
Hayalinizdeki bacaklara sahip olmak için bu basit ancak etkili püf noktaları uygulamak için beklemenize gerek yok. Unutmayın egzersiz amacınıza ulaşmak için en önemli anahtarınız. Dış görünüş kadın için ihmal edilmemesi gereken bir etkendir.

0 yorum:

Yorum Gönder